Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο

08/11/2019

Παρακάτω δελτίο τύπου του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, αναφορικά με την συνεχώς αυξανόμενη συχνότητα περιστατικών βίας κατά υγειονομικών:

VIOLENCE AGAINST HEALTH PROFESSIONS A SIGNIFICANT PUBLIC HEALTH CHALLENGE

Dear colleagues,
A rising tide of violence against physicia...

Οι Ευρωπαίοι Νέοι Ιατροί συναντώνται το 2ήμερο 1-2 Νοεμβρίου 2019 στο Βερολίνο, φιλοξενούμενοι από τον Γερμανικό Σύλλογο Marburger Bund στο κεντρικό ξενοδοχείο Novotel Hotel Berlin am Tiergarten της Γερμανικής ομοσπονδιακής πρωτεύουσας, για την ετήσια Γενική τους Συνέλ...

26/10/2019

Παρακάτω δελτίο τύπου του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, αναφορικά με την ανανεωμένη Διακήρυξη κατά της Ευθανασίας και της Υποβοηθούμενης Αυτοκτονίας:

WORLD MEDICAL ASSOCIATION REAFFIRMS OPPOSITION TO EUTHANASIA AND PHYSICIAN-ASSISTED SUICIDE

Dear colleagues, Please f...

25/10/2019

Παρακάτω δελτίο τύπου του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, αναφορικά με την εναρκτήρια ομιλία του νέου Προέδρου του WMA, Dr. Miguel Jorge που τονίζει τη σημασία της ενσυναίσθησης για την ορθή άσκηση της ιατρικής:

MEDICAL STUDENTS AND PHYSICIANS NEED TO PRACTICE WITH EMPA...

05/10/2019

EARLY BIRD IS AVAILABLE UNTIL OCTOBER 31, 2019

REGISTRATION

http://bioethics-porto2020.com/registration/

MAIN TOPICS

● Alcohol, Drugs ● Animal Research Ethics ● Assisted Suicide ● Autonomy ● Benefit & Harm ● Bioethics & the Holocaust: An Educational Agenda ● Bioethics Educ...

«Τα νοσήματα της αορτής μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγάλη επιτυχία εφόσον γίνει έγκαιρη διάγνωση»

«Αν είστε άνω των 65 ετών, ελέγξτε την αορτή σας»

Αυτά είναι τα δύο βασικά μηνύματα της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (ΕΕΑΕΧ), με αφορμή την...

18/09/2019

Ο ΙΣΑ  ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό και καλεί τα μέλη του να εμβολιαστούν και να συστρατευτούν στην  κοινή προσπάθεια, για τη θωράκιση του πληθυσμού.    

Για το δελτίο τύπου και την επιστολή πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμ...

16/09/2019

Παρακάτω δελτίο τύπου του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, αναφορικά με τη διεθνή κατακραυγή και την έκκληση των επαγγελματιών υγείας για κατάπαυση του πυρός στη Συρία και την άμεση διακοπή επιθέσεων ενάντια σε Νοσοκομεία της χώρας:

WORLD’S HEALTH PROFESSIONALS CALL FOR...

14/09/2019

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη πρόσκληση για συμμετοχή στην επερχόμενη Ευρωπαϊκή Σύνοδο των Νέων Ιατρών, όπως μας την στέλνει η Πρόεδρος, Dr Kitty Mohan, και η οποία θα λάβει χώρα τελικά στις 1-2 Νοεμβρίου 2019 στο Βερολίνο!

*******

Dear al...

03/09/2019

Παρακάτω δελτίο τύπου του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, αναφορικά με θλιβερό περιστατικό δολοφονίας γιατρού στην Ινδία, καταδεικνύοντας την αυξανόμενη συχνότητα περιστατικών βίας κατά ιατρών και επαγγελματιών υγείας:

WORLD MEDICAL ASSOCIATION CONDEMNS LATEST KILLING O...

Please reload

© 2015-2019 JDN-Hellas. Created with Wix.com

FOLLOW US!

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now